Lmm Profesional d.o.o.

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov

Spoštovani poslovni partner,

v podjetju LMM Profesional d.o.o. se trudimo, da za naše partnerje in za druge zainteresirane prejemnike pripravljamo uporabne vsebine in vas z veseljem obveščamo o novostih, produktih našega podjetja in naših akcijskih ponudbah. Z željo, da bi vam lahko tudi v prihodnje s pravimi informacijami pomagali pri vsakdanjem poslovanju, vas prosimo za vaše soglasje.  

Ob tem se sami odločate, katere podatke lahko obdelujemo in za kakšne namene jih lahko uporabljamo. Primarni komunikacijski kanal za obveščanje bo preko e-pošte.

V nadaljevanju opredeljeni nameni zajemajo vsebine, ki se nanašajo na podjetje LMM Profesional d.o.o..   

V primeru, da privolitve od vas ne prejmemo, vam po 25. maju 2018 zaradi uredbe Evropske unije GDPR ne bomo več smeli pošiljati koristnih obvestil.  
 
* označuje zahtevano

Izberite, v zvezi s katerimi nameni vas lahko preko posredovanje e-poštnega naslova kontaktiramo: Prejemanje splošnih novic (prejemali boste novice, novosti, ugodnosti, ponudbe, vabila na dogodke, vabila za sodelovanje pri anketiranju in raziskavah.) ali Prejemanje akcijskih ponudb (prejemali boste novice o aktualnih akcijskih ponudbah, kataloge, promocijske letake)

Email Marketing Powered by Mailchimp